Azonnali elérhetőség
Tel:
(70) 423 7655,
(70) 368 4641
Email:
geniusztradekft@gmail.com

Géniusz Trade - Szolgáltatások 

Javítóműhelyünkben bármilyen problémára megoldást találunk!

Szolgáltatások

 

-Autó-és teherautó javítás
-Autóalkatrész ellátás
-Műszaki vizsgáztatás
-Fékjavítás és futómű javítás
-Pótkocsi javítás
-Műszeres diagnosztika, autóvillamossági munkák

-Személy és teherautó részecskeszűrő (DPF.,FAP.,SRC.) tisztítás

 

Szolgáltatásainkkal kapcsolatos részletekért keressen fel minket elérhetőségeinken!

 

 

A teherautó kormánymű javítás elengedhetetlen a megbízható működéshez!

teherautó kormánymű javításMinden járműnél fontos, hogyha bármilyen kis jelet észlelünk a meghibásodásra, akkor mielőbb keressünk fel egy szervizt, mert idővel valószínűleg súlyosbodni fog a probléma. Ez hatványozottan igaz a tehergépjárművekre, amikkel nem ritkán hatalmas távolságokat tesznek meg a vezetőik, és bizony nagyon kellemetlen az ország másik végében a rakománnyal együtt lerobbanni. Fontos, hogy odafigyeljünk a  teherautó kormánymű javítására is, hiszen ez egy alapvető feltétele a megbízható működésnek.

 

Ha a szerkezet már elöregedett, esetleg több hiba is fennáll, akkor érdemes lehet megfontolni a teherautó kormánymű felújítását is. Az esetek többségében a hibák könnyen és gyorsan kijavíthatóak, ezért is nem érdemes sokáig halogatni a műveletet. Ha ehhez keres megbízható szervizt, a legjobb helyen jár, ugyanis cégünk nagy tapasztalattal és korrekt árakkal áll rendelkezésére! 

 

Ha kérdése van vagy szeretné beiktatni a teherautó kormánymű javítást, forduljon hozzánk bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeinken!  

Az autóklíma töltést nem érdemes tovább halogatni!

autóklíma töltésEgyre jobban közeledünk a nyárhoz, melegszik az idő is. Lassan fel kell készülnünk a melegebb, néha forró napokra is. Érdemes már most gondoskodni nem csak az otthonunk megfelelő árnyékolásáról, hanem az autónk hűtéséről is. Célszerű minél előbb beiktatni az autóklíma töltést, hogy szükség esetén használatba lehessen venni a jármű légkondicionáló berendezését. 

 

Az autóklíma töltést és a készülék tisztítását a szezon előtt rövid határidővel lehet megcsináltatni, míg nyáron, a nagyobb érdeklődés miatt a határidő is megnövekszik. Aki előre gondolkozik, az elkerülheti ezt és sok bosszúságtól kímélheti meg magát. Cégünk az autóklíma töltést kedvező áron végzi, rövid idő alatt.

 

Amennyiben ránk bízza a feladatot, Ön felkészülten várhatja az idei első hőhullám megérkezését. 

Ön sem szereti az utolsó pillanatokban való kapkodást? Forduljon hozzánk bizalommal már most az autóklíma feltöltésével kapcsolatban! A részletekről érdeklődjön a megadott elérhetőségeink bármelyikén, szívesen válaszolunk minden kérdésére! 

Műszaki vizsga Tatabányához közel? Igen!

Sajnos nagyon sok olyan szolgáltatás van, amiért a fővárosba kell utazni, mert kisebb helyeken nem elérhető vagy csak jóval drágábban. Szerencsére a járművek műszaki vizsgáztatása nem tartozik ezek közé, hiszen cégünk Komárom-Esztergom megyében, Környén található, ahol kedvező feltételekkel várjuk az autótulajdonosokat a műszaki vizsgára

 

Környe Tatabányához közel található, így könnyen elérhetőek vagyunk a megye minden részéről. Vállaljuk, hogy a műszaki vizsga előtt átnézzük a járművet, és elvégezzük a szükséges javításokat, illetve kicseréljük az elöregedett alkatrészeket. Így a jármű felkészülten kezdheti meg a műszaki vizsgát, ami várhatóan sikeres is lesz. Cégünk nagy tapasztalattal rendelkezik ezen a téren, ráadásul a vizsgáztatást rövid határidővel vállaljuk. 

 

Ha olyan céget keres, ami Komárom-Esztergom megyében vállal műszaki vizsgát, a legjobb helyen jár! Forduljon hozzánk bizalommal bővebb információért a megadott elérhetőségeinken! Munkatársaink szívesen válaszolnak minden kérdésére. 

Autó javítása tapasztalattal, szakértelemmel!

autó javításAz autó javítását nem érdemes olyan szerelőre bízni, akiről nem tudunk semmit, netán csak mostanában kezdte a szakmát, és még nem áll a rendelkezésére a kellő tapasztalat ahhoz, hogy biztosan megtalálja azokat a hibákat, amelyek miatt kénytelenek voltunk felkeresni egy műhelyt. Sok helyen ráadásul csak a markukat tartják, de az autóval nem törődnek, ami nem csak felesleges pénzkidobás, de akár veszélyes is lehet.

 

A megfelelő autószerelőt megtalálni azonban nem könnyű feladat, és sajnos igaz, hogy még manapság is szájról szájra terjed egy megbízható mester, vagy egy autójavító műhely híre. Ügyfélkörünk nagy része ugyanígy jutott el hozzánk, és szinte kivétel nélkül mindegyikük visszatér, amikor valami gondja akad az autójával. Önnek azonban nincs szüksége ismeretségre, ha egy megbízható vállalkozást keres, hiszen csak fel kell velünk vennie a kapcsolatot az autója meghibásodása esetén, és mi rövid időn belül orvosoljuk is a problémát!

 

Amennyiben autójavításra lenne szüksége, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén!

 

 

Műszaki vizsgáztatásra felkészülten? Lehetséges!

 

Minden autótulajdonos tudja, hogy a műszaki vizsgáztatásra szükség van. Ha valaki karbantartja és rendszeresen szervizelteti az autóját, akkor őt nagy meglepetések nem érhetik a vizsgán, azonban még így is érdemes egy kicsit előre felkészülni. Először is hasznos, ha már otthon is átnézzük a járművet, amennyire lehet, de legjobb, ha egy profi szerviz szakembereire bízzuk ezt a feladatot. Nézzük, mi mindent célszerű megnézni előzetesen!

 

Fontos az üvegek állapota. A szélvédő nem lehet repedt, maximum szakszerűen javított kavicsfelverődés engedélyezett. A sötétítő fóliákra külön szabály vonatkozik, de ha megbízható céggel tettette fel valaki, akkor nem lehet probléma. Fontos, hogy a műszaki vizsgáztatásnál minden világítóberendezés működjön és a búra se legyen repedt. A gumik állapotára is érdemes egy kis figyelmet fordítani, és a karosszérián is maximum kisebb sérülés lehet. A műszaki vizsgáztatásnál az autó belsejét is nézik: működjenek a műszerek, a duda, az ablaktörlő lapát, az ülések jól rögzüljenek és az övet is ellenőrizni kell. 

 

műszaki vizsgáztatást csak az előírásoknak megfelelő autóval érdemes megkezdeni. Ha szeretné magát szakértőkre bízni ezzel kapcsolatban, keressen fel minket

 

 

 

Korrekt műhely, jó autószerelő egy helyen!

autószerelő A jó autószerelő sajnos ritka, nem véletlen, hogy a járműtulajdonosok egymástól kérnek ajánlást megbízható szakemberre. Akinek pozitív tapasztalatai vannak egy autószerelő műhellyel kapcsolatban, annak a szavára adunk. Senki nem szívesen megy be egy ismeretlen műhelybe, amiről nem tud vagy nem hallott semmit.

 

Az autószerelőink tudására és munkájára büszkék vagyunk, nyugodt szívvel ajánljuk fel szolgáltatásainkat minden autó vagy teherautó tulajdonosának. A megbízható autószerelő szerintünk a következő tulajdonságokkal rendelkezik. Csak olyat ígér, amit be is tud tartani, a legjobb tudását és tapasztalatait felhasználva arra törekszik, hogy megtalálja a megoldást minden problémára. Karbantartás, javítás, csere, bármi jön, korrekt munkát végez, miközben nem a profitra törekszik, rejtett költségekkel és irreális árakkal várva az ügyfelet. Végül fontosak a határidők is, hiszen akinek autója van, az szeretné is használni, minél előbb.

 

A műhelyünk Ön előtt is nyitva áll, keressen minket elérhetőségeinken, ha kiváló autószerelőre van szüksége!

 

 

A futómű javítás télen sem elhanyagolható!

 

 futómű az egyik leginkább igénybe vett része a gépjárműveknek. Különböző behatások érik, ezért egy idő után nagyon nehéz lesz biztonságosan irányítani a járművet. Éppen ezért nem elhanyagolható a futómű javítás, különösen a téli időszakban.

 

A rossz futóművel rendelkező gépjármű vezetése kifejezetten veszélyes és fárasztó télen a csúszós utakon. Ebben az esetben menet közben folyamatosan korrigálni kell a kormányt, ilyen körülmények között pedig elég egy óvatlan pillanat, és máris megtörténik a baj. A futómű javítással ezeket a kellemetlen helyzeteket meg lehet előzni, így a járművezető nem kockáztathatja saját és mások testi épségét az utakon.

 

Amennyiben Ön is problémát észlel a futóművel kapcsolatban, mihamarabb bízza szakemberekre a helyreállítást! A futómű javítással kapcsolatban megbízható, minőségi, gyors szolgáltatást biztosítunk a bennünket felkereső ügyfeleknek. Ha felkeltettük érdeklődését, és ránk bízná a futómű javítást, lépjen velünk kapcsolatba elérhetőségeinken!

 

 

Készítse fel járművét a téli időszakra!

Mindegy, hogy teherautó, vagy személygépkocsi, a téli időszakban mindkettőnek nehezebb dolga van, és természetesen a sofőrnek is jobban oda kell figyelnie mind a vezetésre, mind a járművére. A téli időszakra való felkészülés azonban nem csupán a téli abroncsok felszereltetéséből áll, hanem ezen felül még számos teendő vár a tulajdonosokra.

 

A téli utak síkossága, a sózás korrozív hatása csak az érem egyik oldala, a másik pedig az, hogy ezeket hogyan képes kezelni az autó. Éppen ezért a téli időszakra való felkészülés egyik első lépése az kell legyen, hogy az elhasználódott autóalkatrészeket kicseréltetjük, majd – meghibásodás esetén – a futóművet javítjuk, hiszen ez biztosítja a megfelelő úttartást ebben az időszakban is. Ezek után műszeres diagnosztikával felderítjük az autó egyéb hibáit is, és ha ezek kijavításra kerültek, utolsó lépésként a klímarendszer tisztítása és esetleges töltése zárja a sort.

 

Ön is készítse fel járművét a téli időszakra, és ehhez válassza szervizünket! Ha kérdése lenne, vagy időpontot szeretne kérni, vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 

Modern műszeres diagnosztika autóvillamossági munkákhoz a gyorsabb hibafeltárásért

műszeres diagnosztika autóvillamossági munkákGond van a járműve elektronikai rendszerével? Szerencsére a korszerű technológiának köszönhetően ma már az ilyen jellegű hibákat is gyorsan fel lehet tárni és megjavítani. Autószerelő műhelyünk felszereléséből sem hiányozhat az a modern műszer, ami rövid idő alatt pontosan diagnosztizálja a hibát a járműben.

 

A műszeres diagnosztika autóvillamossági munkák esetében nélkülözhetetlen, mert felesleges szétszerelés nélkül teszi lehetővé a javítást. A probléma megállapítását követően csak ott kell bontani, szerelni, ahol valóban szükség van rá. A műszeres diagnosztika autóvillamossági munkákhoz nálunk is alapvető szolgáltatás, olyan alkatrészek vizsgálatában segít, mint a futómű, a fényszóró, a motor vagy a fék.

 

Keresse fel autószerelő műhelyünket bizalommal, ha gondja akadt az autójával, és vegye igénybe szolgáltatásainkat műszeres diagnosztikához, autóvillamossági munkákhoz! Időt spórolunk Önnek és kifogástalan állapotban adjuk vissza autóját!

 

 

Autósbolt és javítóműhely egy helyen!

autósboltunkat és javítóműhelyünketElromlott az autója, és szeretné biztos kezekben tudni? Forduljon hozzánk bizalommal! Cégünk nem csak a problémát hárítja el; mi autósbolt és javítóműhely is vagyunk, így több dologban is számíthat a segítségünkre!

 

Egy autósbolt és javítóműhely nem csak az autók javítását végzi el, de minden alkatrészt is biztosít, amire Önnek szüksége lehet. Nálunk utángyártott és új alkatrészeket is beszerezhet, emellett pedig minden egyéb autófelszerelést is kínálunk vásárlóinknak. Mindegy, hogy ablaktörlőt, szűrőket, gömbfejeket, lámpákat, légrugókat, vagy valamilyen vegyi árut szeretne vásárolni az autója részére, nálunk megtalálja, mi több, a beszerelést is megoldhatja, ha ránk bízza gépjárművét!

 

Válassza Ön is autósboltunkat és javítóműhelyünket az egyszerűbb problémamegoldásért, és garantáljuk, hogy nem fogja megbánni a döntését! Amennyiben kérdése lenne termékeinkről, szolgáltatásainkról, vagy szeretne időpontot kérni, akkor kérjük, hogy vegye fel velünk a kapcsolatot megadott elérhetőségeink egyikén!

 

 

Bízza ránk a pótkocsi javítást, amíg Ön szabadságon van!

pótkocsik javításaA pótkocsit a legtöbben a munkájukhoz használják, szerszámokat, berendezéseket szállítanak vele. Emiatt, amikor a pótkocsi javítására van szükség egy hiba miatt, az komoly kiesést jelent a munkából, így hát érdemes kiemelt figyelmet fordítani a karbantartásra folyamatosan. Erre nagyszerű alkalom például az az időszak, amikor Ön nyaral, és egyébként sem lenne rá szüksége!

 

Cégünk egyik fő tevékenysége a pótkocsik javítása. Idén még nem volt ideje ezzel a feladattal törődni? Bátran bízza ránk a szabadsága alatt! Ha ebben az időszakban végezzük a pótkocsi javítását, az nem jelent majd plusz kiesést a munkából. Mire Ön hazaér, egy kifogástalan állapotú pótkocsi várja majd szervizünkben! Szolgáltatásunkat rövid határidővel és kedvező áron végezzük.

 

Forduljon hozzánk bizalommal és bízza ránk magát a pótkocsi javításával kapcsolatban! Részletes tájékoztatásért keressen fel minket a honlapunkon megadott elérhetőségeink bármelyikén, kollégáink szívesen válaszolnak minden kérdésére!

 

 

Hosszú utazás előtt ne feledkezzen meg a fék- és futómű javításról!

Javában tombol a nyár, amikor sokan indulnak nyaralni, kirándulni, akár távoli helyekre is. Hazánkból ilyenkor népszerű úti cél például Olaszország és Horvátország, hiszen itt találhatóak hozzánk a legközelebb tengerpartok. Azonban ezeknek az utazásoknak nem szabad nekiindulni megfelelő felkészültség nélkül, például érdemes elvinni az autót szervizbe, és amennyiben szükséges, kicserélni a kopott alkatrészeket, valamint elvégeztetni a fék- és futómű javítást

 

Sokan nincsenek tisztában azzal, hogy amennyiben külföldön lerobban a kocsi, és haza kell vontatni, annak a költsége akár meghaladhatja az egész nyaralásét is. Ezért érdemes mindent megtenni annak érdekében, hogy ezt elkerüljük, és az autó gond nélkül teljesítse az utat. Nézessük meg a motor, a kormánymű állapotát, valamint, ha szükséges, iktassuk be a fék- és futómű javítást is.

 

Amennyiben megbízható szervizt keres, ahol gondoskodnak autója megfelelő állapotáról, illetve a fék- és futómű javításról, a legjobb, ha hozzánk fordul! A részletekért vegye fel velünk a kapcsolatot!

 

Műszeres diagnosztika az autóvillamossági munkák megkönnyítéséhez

 

autóvillamossági munkákAz autók esetében a meghibásodások okának pontos feltárása roppant fontos. Ez különösen igaz az autóvillamossági munkákra, ugyanis, ha itt bármilyen pontatlanság történik, az komoly kihatással lehet a gépjármű élettartamára, használatára is. Szerencsére manapság nem jelent nehézséget megállapítani a hibák pontos okát, ugyanis az autóvillamossági munkák esetében kiváló segítséget nyújt a műszeres diagnosztika.

 

Korábban az autóvillamossági munkák rengeteg időt felemésztettek a műhelyekben. Ugyanis mire a szakemberek szétszerelték a gépjárművet, és megállapították a felmerülő hiba okát több nap, akár hét is eltelhetett, és nem is volt biztos, hogy a valódi problémaforrást találták meg. Ezzel szemben a műszeres diagnosztikával szinte azonnal és pontosan megállapítható, mi okozza a bajt az autó használatakor, így pedig sokkal könnyebb lesz a szakembereknek elvégezni az autóvillamossági munkálatokat.

 

Ahhoz, hogy az autóvillamossági munkákkal kapcsolatban mi is minőségi munkát tudjunk végezni, műszeres diagnosztikát használunk. Tapasztalja meg Ön is ennek előnyeit, vegye igénybe szolgáltatásunkat, ehhez pedig keressen bennünket bizalommal elérhetőségeinken!

 

Itt az ideje a gépjárműklíma tisztításának!

gépjárművek klímájának tisztításaMár csak néhány hét és itt a nyár. Érdemes erre az otthonunkat és az autónkat is felkészíteni, például gondoskodni a légkondicionáló javításáról. Sajnos sokan megfeledkeznek arról, hogy a gépjárművek klímája tisztításra szorul ilyenkor, és csak az otthoni berendezéssel foglalkoznak.

 

A gépjárművek klímájának tisztítása ugyanolyan fontos, hiszen rengeteg por és más szennyeződés telepedhet meg bennük. Aki nem foglalkozik a klímatisztítással, annak tüdejében ezek belélegzése komoly problémákat okozhat: allergiás tüneteket válthat ki, de hosszú távon asztma is kialakulhat miatta. Mivel a járműben sokkal kisebb területen oszlik el a levegő, ezért ezek a problémák sokkal előbb, és sokkal fokozottabban jelentkezhetnek.

 

A gépjárműklíma tisztításáról érdemes mielőbb gondoskodni, még az idei első bekapcsolás előtt! Ne halogassa tovább a feladatot, keressen fel minket még ma! Ha további információra lenne szüksége szolgáltatásainkkal kapcsolatban, bátran forduljon munkatársainkhoz!

 

Műszaki vizsgáztatás kedvező feltételekkel!

műszaki vizsgáztatás

Aki gépjármű-tulajdonos, annak vannak bizonyos kötelességei, melyeket, ha nem tart be, súlyos büntetésre számíthat; ide tartozik a jármű műszaki vizsgáztatása is. A műszaki vizsgáztatás új jármű esetén 4 évig érvényes, ennél idősebb autók esetében kétévente kell megismételni.

 

Természetesen, ha valami hibát észlelünk a jármű működése során, érdemes azzal kezdeni, hogy ezt megjavíttatjuk, azonban, ha alapvetően úgy gondoljuk, hogy az autó hibátlan, akkor is célszerű előbb átnézetni szakemberrel, mert lehetnek benne olyan hibák, amiket egy laikus nem vesz észre, viszont a műszaki vizsgáztatást emiatt elbukhatjuk. Cégünk vállalja a gépjármű átvizsgálását és a műszaki vizsgáztatást is; ha minket választ, egyszerre túl lehet mindkettőn!

 

Forduljon hozzánk bizalommal, ha műszaki vizsgáztatásra van szüksége; tapasztalt kollégáink rövid határidőn belül, kedvező áron állnak rendelkezésére! Ha kérdése van szolgáltatásainkkal kapcsolatban, keressen minket megadott elérhetőségeinken!

Itt a tavasz, érdemes elvégeztetni a futómű vizsgálatot a téli kátyúkárok miatt!

futómű vizsgálatA tél sok szempontból megviseli a járműveket. A csúszós utakon gyakoriak a kisebb-nagyobb balesetek, a fagyban való indítás nem tesz jót a motornak, és sűrűbben találkozhatunk a futóművet érintő kátyúkárokkal is. Természetesen, ha komoly bajt észlelünk, azt érdemes azonnal megjavíttatni, de ha nem látunk különösebb problémát az autón, tavasszal akkor is célszerű elvinni egy futómű vizsgálatra a téli kátyúkárok miatt.

 

Télen könnyebben belehajt az ember véletlenül egy-egy nagyobb kátyúba, amitől elállítódik a futómű. Néha nem látszanak az úthibák a hótól, latyaktól, sártól, de előfordul az is, hogy a gödör megtelik vízzel és sokkal kisebbnek nézzük, mint amilyen valójában. A tél ráadásul a kátyúképződések időszaka, ilyenkor a már meglévő úthibák még súlyosabbá válnak a fagyok következtében. Amikor a téli gumikat nyárira cseréljük, érdemes egyúttal elvégeztetni a futómű vizsgálatot is.

 

Forduljon hozzánk mielőbb, és bízza ránk Ön is a tavaszi futómű vizsgálatot, melynek során fényt derítünk minden kátyú okozta hibára!

 

Autó-és teherautó javítás egy profi csapattól!

autó-és teherautó javításraGondja akadt a járművével és nem tudja hová fordulhatna segítségért? Bizony nem egyszerű találni egy olyan autószerelő műhelyt, ahol minden megfelel az elvárásainknak. Megbízható és hozzáértő szakemberek nyissák fel a motorháztetőt, megfizethető árakon dolgozzanak, és ne kelljen heteket várni arra, hogy az ember visszakapja a járművét.


Hozza el hozzánk a járművét, amennyiben autó-és teherautó javításra van szüksége! Nem számít, hogy karambolozott, megkarcolódott az autó, defektet kapott vagy műszaki hibás lett. Minden esetben megtaláljuk a hiba pontos okát és kijavítjuk azt. Igyekszünk minden ügyfelünknek a leggyorsabban visszajuttatni a járművét, ugyanakkor az autó-és teherautó javítást kifogástalanul elvégezni. A javításon túl számíthat ránk a klímarendszer töltésével és tisztításával kapcsolatban is.


Amennyiben megbízható vállalkozást keres autó-és teherautó javításra, keressen fel minket bizalommal! Keressen minket bizalommal a honlapunkon megadott elérhetőségeink egyikén, és vegye igénybe színvonalas szolgáltatásainkat!

 

Mi az összefüggés a műszeres diagnosztika és az autóvillamossági munkák között?

műszeres diagnosztika

Egy időben szinte minden autószerelés azzal kezdődött, hogyha nem volt látható a hiba, akkor szét kellett szedni az autót és fizikailag megkeresni a probléma forrását. Ez rengeteg időt elvitt feleslegesen, mert lehet, hogy teljesen más területen kezdtek keresni, mint ahol kellett volna. Szerencsére napjainkban sokat javult a helyzet ezen a téren, és most már műszeres diagnosztikával keresünk, és ennek alapján végezzük el az autóvillamossági munkákat.


A műszeres diagnosztika, ahogyan a nevében is benne van, az autóvillamossági munkák terén nyújt segítséget. Ha az autóban mechanikus hiba van, azt ezzel a módszerrel nem lehet kiszűrni. Szerencsére az esetek többségében nagy könnyebbséget jelent a modern technika, és kimutatja, hogy pontosan hol van szükség autóvillamossági munkákra. Cégünk tapasztalt szakemberi ezt rövid időn belül elvégzik, hiszen tudjuk, hogy a jármű kiesése nagy érvágás egy család számára.


Keressen fel minket bizalommal, ha problémát észlelt autójával kapcsolatban, műszeres diagnosztikával és gyors autóvillamossági munkákkal állunk rendelkezésére!

 

Téli autógondok? Segít a szakavatott autójavítás!

autójavítástA tél az autókat is kikezdi; sokkal inkább megviseli őket a téli hideg, mint a nyári meleg. Szükségük van plusz védelemre, amit minden tél elején elő kell készíteni a számukra. Ezek az előkészületek nem csupán a kocsit óvják, és előzik meg az autójavítást, de az utasokat is védik. Az autófűtés használata ezeknek az óvintézkedéseknek az egyike. Fűtés nélkül az autózás egyáltalán nem komfortos a téli mínuszokban. Előfordulhat, hogy egyszer csak elromlik, és nem képes felfűteni az autót.


Ha azt tapasztalja, hogy a bekapcsolt fűtés nem működik, és az utastérben továbbra is hideg van, akkor érdemes autójavításra elhozni a járművet. Forduljon hozzánk bizalommal, és javítóműhelyünkben azonnal elvégezzük a szükséges műveleteket! Az átvizsgálás során feltárjuk a hiba oká